cazare bucuresti - Accommodation Bucharest

Last minute

Nici un apartament nou în acest moment

Suport YMS

Newsletter

accommodation bucharest

accommodation bucharest PROMO!! Apartament 2 camere Natiunile Unite - Piata Unirii Apartament intim renovat si mobilat in stil modern la numai 40 EUR

Va oferim accommodation bucharest la cele mai bune preturi. Fie ca doresti apartament sau garsoniera, ofertele noastre pentru ti se vor potrivi ca o manusa

Alege serviciile de accommodation bucharest oferite de Expert Casa si vei avea numai de castigat.

Daca doresti sa petreci cateva zile in Bucuresti, ofertele noastre pentru accommodation bucharest sunt solutia perfecta.

Va oferim posibilitatea de a inchiria garsoniere sau apartamente complet mobilate, dotate, cu tot confortul necesar unei sederi cat mai placute. Ofertele noastre de accommodation bucharest sunt diverse si acopera toate zonele Bucurestiului. Fie ca doresti accommodation bucharest in centrul Bucurestiului sau pe o strada anume, fii sigur ca noi vom gasi oferta cea mai avantajoasa pentru tine.

Pretul pentru accommodation bucharest pe termen scurt are incluse taxele de electricitate, gaz, apa, tv si internet (unde este prevazut), curatenia odata la 3 zile si schimbarea lenjeriei o data la 6 zile.

La cerere, la fiecare oferta de accommodation bucharest, putem asigura transportul la aeroport sau de la aeroport.

Va asteptam si va uram o sedere cat mai placuta!
Expert Casa

Pentru mai multe oferte speciale de accommodation bucharest, apasa aici

Pentru mai multe detalii sunati la: +40722209880